Társastánc kurzus

Mit tanulunk majd?

Kurzusainkon a standard és latin-amerikai táncok alaplépéseivel ismerkedhettek meg. A standard táncok közé soroljuk az angol keringőt, a tangót, a bécsi keringőt, a slowfoxot és a quickstepet. Míg a chachacha, samba, rumba, paso doble és a jive latin-amerikai táncok.

Megtaláltam amit kerestem

Ez a közösség biztonságot és nyitottságot tanusít tagjai iránt. Akkor tudunk a legjobban tanulni, ha önfeledten vehetünk leckét és tanulhatunk mentorainktól.

Az első órán való részvétel ingyenes

amelyen megnézheted az óra menetét, megismerheted a tanárokat.

Gyakran ismételt kérdések

Az ujjatlan top és atlétatrikó is zavarba ejtő lehet a táncpartnered számára. Érdemes úgy öltözni, ha meleged lenne le tudj venni egy réteget. Gyere olyan ruhában, amiben kényelmesen tudsz mozogni, jól érzed magad. Nyugodtan hozz több lehetőséget is, aztán majd kialakul melyikben érzed a legjobban magad.
Kezdetben nem biztos, hogy a magassarkú cipő, az amiben a leginkább érezni fogod az egyensúlyodat. A legfontosabb, hogy kényelmes cipőt hozz, amiben szívesen mozogsz egy-két, akár három órát is. A hosszú orrú cipőt nehéz és kényelmetlen lehet a táncpartnerednek kerülgetni. Érdemes olyan cipőt választani, aminek nem gumi a talpa, vagy nem csúszásgátlós, mert nehéz és kényelmetlen benne forogni.
Kulacsban vagy palackban víz, vagy izotóniás ital, hogy pótold az elveszített folyadékot. Kis törülköző, mivel tánc közben óhatatlanul is izzadni fogunk. 

Vezető vagy követő leszel?

Nálunk nincsenek fix férfi illetve női szerepek. Táncosok vagyunk, és szabadon eldönthetjük, hogy követni vagy inkább vezetni szeretnénk, vagy akár egy táncon belül többször is szerepet cserélhetünk. Továbbá nálunk az sem kötött, hogy kivel táncolsz, táncolhatsz kedvedre fiúval is lánnyal is! Tanfolyamainkra jöhetsz a pároddal vagy egyedül, a lényeg, hogy nyitott legyél az újra, és merj kísérletezni. A tánctanulás egy hosszú folyamat, ahol nemcsak új figurákat tanulhatsz, hanem elég kitartással és elkötelezettséggel testben és lélekben egyaránt rengeteget fejlődhetsz. Harmóniába kerülni a zenével, a pároddal és a parkettán mozgó többi párral – ez a társastánc. Egy olyan öröm, amit szeretnénk minél több emberrel megosztani.

Jelentkezés kurzusra