skip to Main Content
Értesítés kurzus indulásról

Töltsd ki az alábbi űrlapot és mi e-mailben értesítünk a következő kurzus indulásának dátumáról

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kezdő társastánc tanfolyam | szeptembertől várunk újra
– a pontos időpontért látogass vissza később.

Ebbe a csoportba várunk szeretettel mindenkit aki most ismerkedne a tánccal vagy felfrissítené a régen gyakorolt lépéseket. Előzetes tudás nem szükséges, csak a lelkesedésedet és egy pár cserecipőt hozz magaddal!

Haladó társastác tanfolyam | Szerdánként 18:45-20:15
Budapest, VIII.ker. Szentkirályi utca 22-24 Kapucsengő: “Tégy az emberért!”/Labrisz

Ebbe a csoportba járnak a tapasztaltabb táncosaink. Akik már valaha táncoltak és ismerik a társastáncok alaplépéseit, bármikor csatlakozhatnak.

Miben vagyunk mások?

Kurzusainkon a standard és latin-amerikai táncok alaplépéseivel ismerkedhettek meg. A standard táncok közé soroljuk az angol keringőt, a tangót, a bécsi keringőt, a slowfoxot és a quickstepet. Míg a chachacha, samba, rumba, paso doble és a jive latin-amerikai táncok.

Ezt bármelyik másik tánciskolában is megtanulhatjátok, de mégis miben mások a Charme tánckurzusai?

Nálunk nincsenek fix férfi illetve női szerepek. Táncosok vagyunk, és szabadon eldönthetjük, hogy követni vagy inkább vezetni szeretnénk, vagy akár egy táncon belül többször is szerepet cserélhetünk. Továbbá nálunk az sem kötött, hogy kivel táncolsz, táncolhatsz kedvedre fiúval is lánnyal is!

Tanfolyamainkra jöhetsz a pároddal vagy egyedül, a lényeg, hogy nyitott legyél az újra, és merj kísérletezni. A tánctanulás egy hosszú folyamat, ahol nemcsak új figurákat tanulhatsz, hanem elég kitartással és elkötelezettséggel testben és lélekben egyaránt rengeteget fejlődhetsz. Harmóniába kerülni a zenével, a pároddal és a parkettán mozgó többi párral – ez a társastánc. Egy olyan öröm, amit szeretnénk minél több emberrel megosztani.

eb
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Back To Top