fbpx
skip to Main Content
Ne maradj le az újdonságokról!

Értesülj első kézből rendezvényeinkről! Havonta egy alkalommal elküldjük neked a legfrissebb híreket és versenyidőpontokat.
Adataidat bizalmasan kezeljük és azt harmadik félnek semmilyen esetben sem adjuk ki.

1-050_Aloft-Kate-Duhamel-c-Sandy-Lee
Táncest októberben a szentkirályiban’
Ismét eljött az ideje, hogy találkozzunk és közösen táncoljunk, kezdők, haladók és még nem tagok, egy kötetlen este keretén belül.
Nincs még táncpartnered? Gyere, itt a remek alkalom, hogy megtaláld.
Kérdésed lenne a tanárokhoz? Gyere és tedd fel bátran, készséggel válaszolunk minden kérdésedre.
Nem mertél még beiratkozni, mert nem ismered az egyesületet? Várunk szeretettel egy kötetlen ismerkedésre, ahol lehetőséged van alaplépéseket tanulni és megismerni oktatóinkat, tanárainkat.
Milyen zenék lesznek? Új listával készülünk, hogy dinamikusan és még élvezetesebben teljen az este. 🙂
Lesz büfé? Üdítővel és rágcsával várunk Benneteket, a szokott rendszerben. Ha teheted, hozz Te is valami rágcsálni valót, lássuk egymást is vendégül.
Dátum: 2017. október 28. 18:30-tól 23:00 óráig
Helyszín: 1088 Budapest, Szentkirályi utca 22-24.
Belépő, amellyel az egyesület működését támogatod 600,- Ft

Tanulj meg pár lépést a táncest előtt

Aki szeretne a táncest elején néhány alaplépést megtanulni, azok  számára tartunk egy GyorsTalpalót 18:30-tól 19:30-ig, melynek díja 1.200,- Ft. Természetesen aki részt vesz a GyorsTalpalón, azoknak már nem kell külön belépőt vásárolni a táncestre.

Várunk Téged is szeretettel! 🙂

További hírek

17KOZ – Közlemény

Köszönjük szépen miden kedves felajánlónak az adója 1%-át, amit a 2017-es adóvévben ajánlott fel egyesületünknek. Az alábbiakban szerenténk tájékoztatni mindnekit 2017-ban felajánlott 1% felhasználásáról: A dokumentum a névre kattintva letölthető: 17KOZ…

Charme Mikulás Parti 2018

Ismét eltelt egy év, és ismét jön a Mikulás és jön újra a Mikulás táncestünk, ahol kötetlenül gyakorolhatod a táncokat, amiket megtanultál, elleshetsz új figurákat a többi táncostól és persze…

16KOZ – Közlemény az adózó rendelkezés szerint….

Köszönjük szépen miden kedves felajánlónak az adója 1%-át, amit a 2016-os adóvévben ajánlott fel egyesületünknek. Az alábbiakban szerenténk tájékoztatni mindnekit 2016-ban felajánlott 1% felhasználásáról: A dokumentum a névre kattintva letölthető: 16KOZ…

Back To Top