skip to Main Content
Ne maradj le az újdonságokról!

Értesülj első kézből rendezvényeinkről! Havonta egy alkalommal elküldjük neked a legfrissebb híreket és versenyidőpontokat.
Adataidat bizalmasan kezeljük és azt harmadik félnek semmilyen esetben sem adjuk ki.

1-050_Aloft-Kate-Duhamel-c-Sandy-Lee

Kedves táncosok, diákok és tanárok

Fogadjátok szeretettel Szelei Robi bemutatkozóját, aki idén csatlakozott egyesületünkhöz.

Robbie Tristan, aki 7 éves korában kezdett el vonzódni a tánchoz és tehetsége korán megmutatkozott, amikor 11 évesen megnyerte a Junior Nemzeti Bajnokságot, majd egész Európát bejárva számtalan versenyen képviselte hazáját. A legnevesebb magyar, orosz és brit tanároktól sajátította el a különböző táncműfajok minden csínját-bínját, jelentős sikereket elérve az azonos neműek társastáncában, Gay Games arany érem es 3 világbajnoki cím. 2009-ben költözött Amerikába és a világot járva tovább népszerűsítette ezt a műfajt, harcolva az egyenlőségért, miközben a legnagyobb újságok számoltak be róla. Robbie néhány profi szakemberrel együtt létrehozta a Dance of America Alapítványt, mely a társastáncon keresztül áll ki az LMBTQ emberek jogaiért.
Robi több mint 10 éve tanítja az azonos nemű párokat az Egyesült Államokban, csoportokkal es versenyző párokkal Kaliforniában, New Yorkban es Új-Mexikóban.
Back To Top