fbpx
skip to Main Content
Ne maradj le az újdonságokról!

Értesülj első kézből rendezvényeinkről! Havonta egy alkalommal elküldjük neked a legfrissebb híreket és versenyidőpontokat.
Adataidat bizalmasan kezeljük és azt harmadik félnek semmilyen esetben sem adjuk ki.

1-050_Aloft-Kate-Duhamel-c-Sandy-Lee
Revolution Slider Hiba: The param Slider Width should not be empty.
A tánc célja, hogy minden lépést élvezz

„Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra érkezz, hanem az, hogy minden lépést élvezz.” – ez a mottója a jövőre már 10 eves Charme Hungary Dance Club azonos nemű társastáncos kurzusának, amit hétfőnként tartanak a Szentkirályi utcai termükben.

Azonos nemű társastánc kurzusok a Charme Hungary Dance Club-nál hétfőnként.

A kutatások szerint akik táncolnak, azok jobban gondolkodnak és lassabban öregednek

A kurzusok alkalmával megismerkedhettek a latin és a standard táncokkal. Sok embernek azonban idegen lehet a standard kifejezés, de ha azt mondjuk, hogy keringő és tangó már közérthetőbb.

Van aki szerint a társastánc már elavult, de a hódításnál nagyon jól mutat, ha valaki a partnerét eltudja bűvölni egy klassz elegáns keringővel vagy egy szexi salsával, netán egy szerelmes rumbával.

Ezeket mind elsajátíthatod náluk miközben még kis is kapcsolódsz. Ugyanakkor a tánc abban is segít, hogy jobban teljesíts a munkahelyen, vagy az iskolában, mert a rendszeres, változatos mozgások fejlesztik az elmét. A kutatások szerint akik táncolnak, azok jobban gondolkodnak és lassabban öregednek.

Azért ez nem hangzik olyan rosszul, ha számításba vesszük, hogy főleg a meleg férfiak jó része mennyire tart az öregedéstől. Az órákat a volt 10 táncos azonos nemű világbajnok Füleki Réka és a szintén versenytáncos Kovács Máté tartja minden hétfőn este fél 7-től a Szentkirályi utca 22 számnál található teremben.

Az ára 1.000 Ft per óra, de itt is érdemes bérletet venni, mert 8 alkalom már csak 5.000 Ft.

A táncklub rendszeresen tart táncesteket és olyan nagy sikerű rendezvényeket indított el és bonyolított le, mint a Szivárvány Bál, a Budapest Same-Sex Open, vagy a 2012-es EuroGames táncversenye. A jövőbeli terveik között szerepel a tanfolyamok bővítése, és egy nemzetközi tánctábor aminek a csúcspontja egy nagyszabású bál lenne a Duna Palotában.

A legközelebbi táncestjük december 8-án lesz, ahol a szokásos táncikálás mellett lesz ismét sütiverseny és közös karácsonyfa díszítés.

Időpont: hétfőnként este fél 7-től
Helyszin: Szentkirályi utca 22 „Tégy az emberért” kapucsengő
Árak: 1.000 Ft per óra, 5.000 Ft per 8 alkalom

További hírek

17KOZ – Közlemény

Köszönjük szépen miden kedves felajánlónak az adója 1%-át, amit a 2017-es adóvévben ajánlott fel egyesületünknek. Az alábbiakban szerenténk tájékoztatni mindnekit 2017-ban felajánlott 1% felhasználásáról: A dokumentum a névre kattintva letölthető: 17KOZ…

Charme Mikulás Parti 2018

Ismét eltelt egy év, és ismét jön a Mikulás és jön újra a Mikulás táncestünk, ahol kötetlenül gyakorolhatod a táncokat, amiket megtanultál, elleshetsz új figurákat a többi táncostól és persze…

16KOZ – Közlemény az adózó rendelkezés szerint….

Köszönjük szépen miden kedves felajánlónak az adója 1%-át, amit a 2016-os adóvévben ajánlott fel egyesületünknek. Az alábbiakban szerenténk tájékoztatni mindnekit 2016-ban felajánlott 1% felhasználásáról: A dokumentum a névre kattintva letölthető: 16KOZ…

Back To Top