skip to Main Content

Charme szemmel: Zsoldos Imre

Egy megosztással segíthetsz

Charme szemmel: Zsoldos Imre

Mint azt megszokhattátok, cikksorozatunkban az egyesület tagjait ismerhetitek meg kicsit közelebbről.
Jelen cikkünkben Zsoldos Imre (Imi) válaszolt kérdéseinkre, így többet megtudhatunk arról, hogy Imi mikor és hogyan került kapcsolatba az egyesülettel és mikor kezdett nemzetközi vizek felé kacsintani.

Hogyan találtál rá és mikor csatlakoztál az egyesülethez?

Amikor 2004 környékén elkezdtem táncolni, még nem létezett a Charme Hungary táncklub, később, 2007-ben amikor az első versenyünkre készültünk Gergővel, akivel most a latin kurzust vezetjük gyakorló termet kerestünk, és akkor beszélgettünk az egyik alapító taggal, hogy ők hol gyakorolnak. Igy mi voltunk az első csatlakozó tagok a Charme Hungary tácnklubhoz.

Csoportos órával indítottál vagy egyből magánórákat kezdtél venni?

Kezdetben csoportos órákra jártam, egy darabig párhuzamosan jártam csoportos órákra, majd az időt és energiát inkább a versenyfelkészülésre, magánórákra és gyakorlásra fordítottam, de a kurzusaink indulásánál néhányszor voltam csoportos órán is segíteni.

Amennyiben csoportos órával indítottál, Hogyan fogadtak a többiek? Milyen volt az első benyomásod érkezésedkor?

Amikor csatlakoztam egy kezdő csoporthoz, a társaság elég vegyes volt, voltak már olyanok, akik azért jöttek kezdő kurzusra, hogy felfrissítsék a tudásukat, de voltak sokan újak is. Teljes nyitottsággal fogadtak és sok új ismeretséget, barátságot kötöttem az első csoportos kurzuson.

Mit vártál, milyen célod volt azzal hogy csatlakozol a Charmehoz?

Amikor én a Charme-hoz csatlakoztam, akkor a mi célunk annyi volt, hogy megfizethető áron gyakorló termet szerezzünk, ahol tudunk versenyekre készülni, de ennél sokkal többet kaptam, sok jó barátot, ismerőst, lehetőséget. Volt időszak, amikor mentünk együtt túrázni, kirándulni. Szerveztünk különböző programokat, de valahogy ez az esetek nagyrészében inkább szórakozás volt, mint munka, persze voltak nehezebb, indulattal telibb megbeszélések is, nehéz döntések, de összességében nekem az első, ami eszembe jut a Charme-ról a pezsgőzős, a teraszon a jó időt élvező, sokat táncoló táncestek, vagy az ordítva szurkolós versenyek, vagy a versenyek utáni bálok sok-sok tánccal.

Mikor érezted, hogy nemzetközi szinten is szeretnéd megmutatni tánctudásodat?

Nekem ez elég hamar, nagyjából egy év tanulás után jött, már akkor megkérdezett egy ismerős a kurzusról, hogy szeretném-e megpróbálni. Azóta már új táncpartnerem van, új tánctanárom, de a versenyek iránti szeretet azóta is megvan. Nagyon szeretem a hangulatot, hogy az ember mindig találkozik régi ismerősökkel, akikkel drukkolunk egymásnak, támogatjuk egymást.

Milyen eredményeket értél el a versenyeken?

Teljesen változó eredményeket. Azt hiszem, hogy a legjobb eredmény a tavalyi Linzi A osztály 3. helye volt, de b-c-d kategóriákban szinte minden eredmény volt :)

Van esetleg pár bíztató szavad azokhoz a személyekhez, akik még nem mertek csatlakozni az egyesülethez, de vágynak arra, hogy azonosnemű csoportban táncoljanak és tartozzanak egy közösséghez?

Azt mondanám, hogy ha megfogalmazódott a vágy, akkor jöjjenek, ne várjanak sokat :) Minél hamarabb jönnek, annál több alkalom, lehetőség van táncolni. Mindannyian nagyon kedvesek, nyitottak vagyunk és örömmel fogadunk mindenkit, aki táncolni szeretne, vagy akár az egyesület működésében is szeretnének részt venni.

Ezeket olvastad már?

Hírek

Szelei Robi csatlakozott egyesületünkhöz

Kedves táncosok, diákok és tanárok Fogadjátok szeretettel Szelei Robi bemutatkozóját, aki idén csatlakozott egyesületünkhöz. Robbie Tristan, aki 7 éves korában kezdett el vonzódni a tánchoz

Hírek

Búcsúzunk Mátétól

Kedves Táncosok! Mély megrendüléssel fogadtuk, hogy Kovács Máté, a Charme latin tanára 27 évesen krónikus tüdőgyulladásban elhunyt. Máté, köszönjük a töretlen lelkesedésedet és a vidám

Back To Top